Nu komt het wel heeeeeel dichtbij.....

Het laatste weekend in Nederland komt eraan, afgelopen weekend hebben we de verhuizing gehad. Met een hoop hulp van sterke mannen en lieve ouders ging dit ontzettend snel. Deze week hebben we de laatste dingen geregeld en vandaag gaan we de tassen maar eens inpakken. De Russische Roebels zijn binnen, dus wij zijn zo goed als klaar voor de reis :D Nu nog de laatste dagen genieten van familie, vrienden en het prettige herfstweer in Nederland.

We hebben al een hoop afscheid genomen, en dat voelt zo vreemd.. Zo kom je er toch maar weer achter hoeveel leuke mensen je om je heen hebt..

Spannend allemaal, maar we hebben er wel heel veel zin in!!!

Liefs!

Reacties 3

Rob en Astrid 04-10-2012 16:59

Hallo Naomi en Jurjen. Het is bijna zover! Hebben jullie er zin in? En zijn jullie er klaar voor? Alle spullen zijn al opgeslagen, hoorden we en nu nog de laatste voorbereidingen. Spannend hoor! Heerlijk zo'n wereldreis maken en zoveel te gaan zien en beleven. Wij wensen jullie een hele goede reis toe! Maak er wat moois van en geniet er vooral van. We zijn jaloers op jullie en blijven jullie volgen. Heel veel plezier! Liefs van ons allemaal uit Schoonhoven.

Marije en Michel 04-10-2012 20:28

Hey lieverds!

Geniet van jullie laatste weekend hier en van het héérlijke herfstweer,
Voor je het weet zijn jullie alweer terug! Haha!

Xx

Ton en Rita 06-10-2012 19:12

Spannend hoor!!!
Wij wensen jullie een hele goede reis en heel veel plezier!!!

Groetjes Ton en Rita

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer